Schrack Technik d.o.o.

Sistemi Speed Work vam prihranijo čas in denar.

Poudarki in prednosti izdelkov

  • Idealna rešitev za prihranek časa in materiala.
  • Zmanjša odpadke do 40%.
  • Shramba zavzame manj prostora in je enostavnejša za rokovanje.

Pregled nad izdelki

Edinstveni sistem kabelskih kolutov Speed Work

  • Kaj je Schrack Speed Work?

Speed Work je orodje za hitro in enostavno izvajanje ožičenja. V primerjavi s tradicionalnimi kartonskimi škatlami, ki vsebujejo žice dolžine 100 m, en kolut Speed Work vsebuje 300 m žice. Odvijanje s koluta ima veliko prednost, saj ne povzroča zank. Ravnanje žice je torej preteklost. Speed Work lahko uporablja en človek, zlasti v manj zahtevnih inštalacijah. Vendar pa se lahko uporablja v projektih vseh velikosti.

Vsak sistem Speed Work lahko vsebuje 3 kolute žic. Sistem kolutov Speed Work je 60 cm dolg jekleni okvir z zaščito robov. Nosi 3 osi tuljav z brezstopenjsko nastavitvijo. Speed Work je opremljen tudi z ramenskim pasom za enostavno prenašanje.

  • Kateri vodniki so na voljo za sistem kolutov Speed Work?

Žice H07V-U 1.5 in 2.5 mm² v različnih barvah kot so črna, modra, rumeno/zelena, rjava, siva, bela, rdeča,... Vse žice so na voljo v naši spletni trgovini in vseh naših poslovalnicah.

  • Katere so prednosti sistem kolutov Schrack Technik Speed Work?

Kartonski sistemi so običajno nekoliko cenejši od kolutov, vendar slednji prihranijo veliko časa pri delu.

Kratke inštalacijske razdalje lahko upravlja en človek sam, ker v žici ni zank. To znatno skrajša čas ožičenja v primerjavi z običajnimi načini.

Ta sistem ima tudi prednosti pri pripravi in transportu, saj je 300 metrov žice na enem kolutu. S 6 različnimi koluti (6 barvami) zamenjamo 18 kartonskih škatel.

Koluti so za enkratno uporabo. Ni vam jih treba vračati, tako kot pri drugih ponudnikih, in ni treba plačati pologa.

 

Dodatne informacije o izdelkih

Prednosti kakovostnega patentiranega sistema: manj materialnih odpadkov, hitrejše in enostavnejše ožičenje ter enostavnejši transport.