Schrack Technik d.o.o.

Sončna elektrarna Schrack Technik

Sončna elektrarna Schrack Technik

V svojo široko ponudbo smo nedavno dodali še izdelke, ki spadajo v področje fotovoltaike. Sedaj so vam na voljo vsi izdelki, ki jih potrebujete, če želite postaviti lastno sončno elektrarno.

Za prodajo fotonapetostne opreme smo se odločili, ker nam je pomembna skrb za okolje. Ne samo, da fotonapetostno opremo prodajamo, ampak jo sedaj tudi uporabljamo. Na strehi naše poslovalnice v Pamečah, Slovenj Gradcu, smo postavili lastno sončno elektrarno.

Sončna elektrarna vsebuje 24 modulov (trije sklopi po osem modulov) in tri pretvornike, ki bodo skupaj proizvedli 6.402 kWh električne energije na leto.

Tehnični podatki:
Moč elektrarne: 6 kWp
Število modulov: 24
Modul: Isofoton ISF-250 250 W
Skupna površina: 39,8 m2 / 39,7 m2
Število pretvornikov: 3
Pretvornik: EATON ISG1I-2000/1

Sončna elektrarna pripomore k temu, da pustimo manjši pečat na okolju. Z njeno pomočjo bomo na letni ravni v okolje spustili 5.654 kg manj emisij CO2.

Vse izdelke, ki so potrebni za izdelavo takšne elektrarne lahko najdete v naši ponudbi. Če področja fotovoltaike ne poznate najbolje, ne skrbite. Na razpolago so vam naši strokovni sodelavci, ki vam bodo znali svetovati in sestaviti ponudbo, ki bo zadovoljila vaše potrebe.

 

Vse, ki vas zelena energija zanima, vabimo, da nas obiščete in si sončno elektrarno ogledate od blizu.

Schrack sončna elektrarna