Schrack Technik d.o.o.
  • Razsvetljava vrta

    Razsvetljava vrta je več kot le zunanja razsvetljava, saj ustvarja posebno vzdušje, ki transformira vaš vrt v edinstvenega.

Razsvetlitev vrta - pustite se navdušiti!

Razsvetljava vrta – sproščeno vzdušje in dobro počutje!

Razsvetljavo vrta lahko razdelimo na več področij. Imamo na primer osvetlitev poti, terase, stene ali posameznega objekta. Ni pa nujno, da ima vsaka svetilka svojo funkcijo. Veliko svetilk primernih za osvetlitev vrta se uporablja kot dekoracija.

Razmišljanju o razsvetljavi vrta moramo prav tako posvetiti veliko časa kot na primer za razsvetljavo bivanjskih prostorov. Za pravo vzdušje moramo najdi primerno kombinacijo svetil. Le tako se boste na svojem vrtu počutili sproščeno in udobno kot doma.

Svetilke za razsvetlitev vrta morajo biti odporne na številne vremenske pojave. Da boste na varnem, vam svetujemo, da izberete kakovost in se s tem izognete morebitnim nesrečam. Pri nakupu svetil je torej pomembno, da najprej pogledamo razred zaščite. Minimalna zaščita mora biti IP44. Če pa želite svetila postaviti v bližino vode, pa mora biti zaščita minimalno IP68.

Ponoči skrbi osvetlitev vrta za varnost kot tudi za vzdušje. S tem boste lahko na svojem vrtu uživali čez celo leto ob vsakem času. Ozrite se iz dnevne sobe na vrt in se pustite navdušiti.