Schrack Technik d.o.o.
  • LED svetila

    Pri Schrack Technik vam ponujano LED svetila tako za zunanjo kot notranjo razsvetljavo. Oglejte si našo ponudbo in našli boste LED svetila, ki bodo primerna za vas.

LED svetila, LED trakovi in LED žarnice pri Schrack Technik

Schrack Technik vam ponuja LED svetila za različne namene uporabe. LED svetila so idealna za ustvarjanje kreativnih konceptov osvetlitve in sproščenega vzdušja. Prebrskajte našo ponudbo in si ustvarite primerno osvetlitev vaših bivalnih prostorov.

LED svetila v spletni trgovini

LED notranja svetila

LED zunanja svetila

LED trakovi

LED svetila

Pustite se navdušiti: ustvarite posebno vzdušje

LED svetila in njihove prednosti

LED svetila

LED svetila zadnja leta pridobivajo na popularnosti in to z razlogom. Zaradi dolge življenjske dobe (do 50.000 ur) in manjše porabe energije se investicija v LED svetila hitro povrne. Kar 90% manjša poraba glede na žarnice z žarilno nitko je trden argument za LED svetila. Poleg tega so LED svetila tudi uporabna na različnih področjih, kjer navadna svetila niso. Na primer na področjih, kjer je pomembna požarna varnost. LED svetila ne oddajajo IR ali UV sevanja ter ustvarijo malo toplote. Zato so primerna za uporabo v trgovinah in lekarnah. Generalno gledano so zelo fleksibilna, saj jih lahko uporabimo za napise, javno razsvetljavo, izložbe ter osvetlitev bivanjskih prostorov in pisarn.

LED svetila imajo še dodatno prednost, saj so prijazna do okolja. Ne vsebujejo živega srebra ali svinca in zaradi energijske učinkovitosti manj obremenjujejo okolje kot klasična svetila.

LED svetila so energijsko učinkovita, prijazna do okolja, prilagodljiva in omogočajo ustvarjanje prijetne osvetlitve za vse vrste prostorov.

LED svetila - prednosti na en pogled:

  • Daljša življenska doma glede na druga svetila
  • Energijsko učinkovita
  • Prilagodljiva - vsestranska
  • Brez živega srebra
  • Brez IR in UV sevanja
  • Odporna na udarce in vibracije
  • Oddaja manj toplote

LED svetila in LED sijalke