Schrack Technik d.o.o.

Schrack 4 Home

Udobno se namestite - prihodnost je tukaj.

Schrack4Home

Schrack 4 Home multimedijsko ožičenje je zanesljiv temelj vaše fleksibilnosti. Priključka ne potrebuje samo vaš računalnik, ampak ga potrebujejo tudi vse ostale naprave.

Želite priklopiti računalnik, televizijo, satelitski sprejemnik, igralno konzolo ali zvočni sistem? Vse te naprave potrebujejo svoj priključek. Zahvaljujoč Schrack 4 Home multimedijskem ožičenju to ni več problem, saj vam omogoča, da to uredite hitro in enostavno!

Kako?

Povsem enostavno. Centralni multimedijski razdelilec poskrbi za posredovanje vseh vhodnih signalov na posebne doze v vsaki sobi. Doze so modularne in se lahko opremijo po potrebi z RJ45 ali koaksialnim moduli.

Tako pridejo vsi signali tja, kamor si želite. Tako lahko brez problemov namestimo novi televizor v otroško sobo ali tiskalnik v pisarno. Zahvaljujoč Schrack 4 Home multimedijskem ožičenju je to vse že predvideno.

V idealnem primeru bi morali biti vsaj dve različni mesti v sobi opremljeni s priključno dozo.

Ključna komponenta Schrack 4 Home multimedijskega ožičenja je poseben adapter za montažo na DIN letev. Razvit je bil posebej za Schrack 4 Home, na osnovi že znane montažne tehnike na DIN-letev.

Izkoristite koncept prihodnosti Schrack 4 Home multimedijskega ožičenja in življenje vaših kupcev bo s tem lažje.

Video: Kaj vse omogoča Schrack 4 Home?

Spletna trgovina

Schrack 4 Home v spletni trgovini

*Opozorilo: Če se v spletno trgovino prijavite s svojim osebnim geslom, boste videli svoje lastne cene. Če niste prijavljeni, boste videli neto cene. Ostale informacije kot so tehnični listi, navodila za montažo in podobno, so vam vedno na voljo. Prijavite se