Schrack Technik d.o.o.
  • Omrežne omare

Pri Schrack Technik imamo široko ponudbo kvalitetnih omrežnih omar s priborom. Schrack omrežne omare so že vrsto let prisotne pri projektih različnih velikosti.

Prostostoječe omare 19"

Mrežne prostostoječe omare IP30 DS

19“-mrežne prostostoječe omare se uporabljajo predvsem za pisarne in pisarnam podobna okolja. Primerne so za uporabo kot centralni razdelilniki v mrežnih inštalacijah, prav tako pa tudi kot etažni (pod-) razdelilniki v horizontalnem nivoju strukturiranega ožičenja. Snemljive stranice in hrbtna stran omogočajo udoben, tudi naknaden dostop z vseh strani. Hlajenje vgrajenih naprav se izvaja pasivno preko zračnih rež ali aktivno preko opcijskega strešnega ventilatorja. Visoka fleksibilnost kabelskih uvodov zaradi različnih predpripravljenih odprtin ali opcijskega podstavka.


DS-omare so univerzalne omare in pokrivajo široko področje uporabe.

 

K izdelkom v spletni trgovini

Industrijske omrežne prostostoječe omare IP30

Industrijska mrežna prostostoječa omara DSP376063-

Razdelilna omara za upravljanje z možnostjo vgradnje računalnika s tipkovnico, miško in monitorjem, kadar ni potrebna zaščita pred prahom in vlago. Ponavadi se uporablja v pisarnam podobnih proizvodnjih (krmilnih) okoljih.

Vgradnje so ponavadi temelj funkcionalnosti delnega ali celotnega sistema (proizvodnje, itd.). Hlajenje le-teh poteka pasivno preko zračnih rež ali aktivno preko opcijskega strešnega ventilatorja.

Visoka fleksibilnost kabelskih uvodov zaradi različnih predpripravljenih odprtin ali preko opcijskega podstavka. Prav tako je omogočena povečana zaščita pred nedovoljenimi posegi zaradi posameznih predelov, ki jih je mogoče zakleniti.

K izdelkom v spletni trgovini

Industrijske omrežne prostostoječe omare IP54

Industrijska mrežna prostostojeca omara DSP376065-

Razdelilna omara za upravljanje z možnostjo vgradnje računalnika s tipkovnico in monitorjem. Za uproabo v proizvodnih halah ali podobnih okoljih. Posebej konstruirana za neugodna, prašna okolja, kadar imamo vgradnje, ki zahtevajo posebno zaščito in/ali kadar morajo biti naprave zaradi okoljskih vplivov (prah, vlaga) posebej zaščitene. Vgradnje so ponavadi temelj zanesljivosti delnega ali celotnega sistema (proizvodnje, itd.).

Zaradi posebne zaščite krmiljenja oz. zaščite računalnika pred prahom in vlago (stopnja mehanske zaščite IP54) zagotovimo najboljše delovanje celotnega sistema (proizvodnje, itd.). Izpad sistema (proizvodnje) zaradi teh vzrokov je tako izključen. Prav tako je omogočena povečana zaščita pred nedovoljenimi posegi zaradi posameznih predelov, ki jih je mogoče zakleniti. 

K izdelkom v spletni trgovini

Sistemska stojala 19"

19”-sistemska stojala se uporabljajo za inštalacije pri katerih je zaželena čim večja odprtost z vseh strani ali tudi za postavitev 19”-naprav v izložbah ali sejmih. Enodelna sistemska stojala priporočamo za enostavne inštalacije, medtem ko so dvodela sistemska stojala primerna za inštalacije večjih in težjih komponent. Priložena zaščita pred prevrnitvijo se montira na podstavek dvodelnega sistemskega stojala in tako poveča stabilnost celotne konstrukcije.

Možne postavitve:

  • neposredno na tla
  • s priloženimi nivelirnimi nogicami za izravnavanje nepravilnosti v tleh
  • z opcijskim setom koles z zavoro (šifra: DSR00005-A)

K izdelkom v spletni trgovini

Izdelki v spletni trgovini

Omrežne omare