Schrack Technik d.o.o.

LED LINK LINE

LED LINK LINE kat.6A STP modularni sistem

LED LINK LINE je zelo kakovosten kabelski sistem podjetja Schrack Technik za uporabo v pisarnah, računalniških centrih in industriji. Priprava je zelo enostavna.

Kontaktni bloki se s pomočjo montažnih klešč krimpajo na kabel. Nato se kontaktni bloki združijo z moduli in moduli se zapro. Tako nastane Permanent Link skladno z razredom Ea za 10 Gigabit Ethernet. Modul ustreza kat.6A. Dobavljivi sta dve izvedbi: z LED in brez LED.

Iskalec povezav (linkfinder) se vstavi v modul z LED. Tako svetijo LED v modulih na obeh koncih kabla in indentifikacija inštalacijske poti je tako mogoča.

Kontaktni blok je dobavljiv v dveh izvedbah: za inštalacijski kabel (AWG24 - AWG22, rumen), in za mehki kabel (AWG27 - AWG26, bel).

Predpripravljen inštalacijski kabel je na obeh straneh opremljen z zaščitnim nastavkom za vlečenje. Kontaktni blok z zaščitnim nastavkom za vlečenje je kompaktno grajen in je komaj večji od premera kabla. Predpripravljeni inštalacijski kabli so tovarniško preizkušeni, preizkusni protokol je priložen.

Pri podjetju Schrack Technik najdete na zalogi tudi predpripravljene inštalacijske kable dolžin 15m, 20m, 25m, 30m, 35m, 40m, 45m, 50m, 60m, 70m, 80m in 90m.

LED LINK LINE moduli RJ45

LED LINK LINE modul RJ45

oklopljeni kat.6A v Schrack Format A (SFA)

  • ustreza kat.6A  za 10 Gigabit Ethernet
  • z LED ali brez LED
  • dve različici: za inštalacijske kable (AWG24 - AWG22, rumeni) in za mehke kable (AWG27 - AWG26, beli) 

Z novimi, tehnološko izpopolnjenimi IDC-kontakti je zagotovljen dolgotrajno stabilen, na vibracije neobčutljiv stik kontaktov. Modul z možnostjo ponovne uporabe iz ponikljanega tlačno litega cinka je zelo kompakten. Modul omogoča 3600 priklop oklopa in ima protiprašni pokrovček. Primeren je za PoE in PoE-plus.

K izdelku v spletni trgovini

LED LINK LINE predpripravljeni inštalacijski kabeli

LED LINK LINE predpripravljeni kabel HSLVI7G15-

LED LINK LINE predpripravljeni inštalacijski kabli se pripravijo z inštalacijskim kablom HSEKP423HB S/FTP kat.7 AWG23 1000MHz in ustrezajo razredu EA. Dobavljivi so v barvi RAL5015 (modra). Predpripravljeni inštalacijski kabli so opremljeni s kontaktnimi bloki (AWG24 - AWG22, rumeni).

Obojestransko so opremljeni z zaščito za vlečenje kabla, kakor tudi z laminirano etiketo. Predpripravljeni inštalacijski kabli so dobavljivi brez modulov.

K izdelku v spletni trgovini

LED LINK LINE vmesnik

LED LINK LINE vmesnik HSLKG-----

oklopljen kat.6A, z kontaktnim blokom za inštalacijske kable

LED LINK LINE vmesnik služi za podaljševanje obstoječih linij ožičenja. 

K izdelku v spletni trgovini

Navodila za montažo LED LINK LINE