Schrack Technik d.o.o.
  • Releji za tiskana vezja

    Releji za tiskana vezja so narejeni iz materiala, ki je enostaven za spajkanje.
Merilni in nadzorni releji
Merilni in nadzorni releji

Optimalna zaščita za vaš sistem z merilnimi in nadzornimi releji od Schrack Technik.

Napetostni nadzorni releji
Napetostni nadzorni releji

Napetostni nadzorni releji Schrack Technik bodo pogumno branili vaš sistem pred prenapetostjo in podnapetostjo.

Termistorski nadzorni releji
Termistorski nadzorni releji

Termitorski nadzorni releji omogočajo nadzor nad temperaturo motornega navitja za najboljšo možno zaščito.

Nivojski nadzorni releji
Nivojski nadzorni releji

Določene zahteve potrebujejo točno določene rešitve: Nivojski nadzorni releji Schrack Technik ponujajo optimalno nadzor.

Fazni nadzorni releji
Fazni nadzorni releji

Nadzor zaporedja faz, izpada faz in asimetrije: s Schrack Technik faznimi nadzornimi releji vam ni potrebno več skrbeti.

Običajno se releji za tiskana vezja uporabljajo v PCB. Kot že omenjeno so kontakti Schrack Technik relejev za tiskana vezja narejeni iz materialov, ki so enostavni za spajkanje. Obstaja več različnih tipv relejev za tiskana vezja:

Releji za tiskana vezja PE

Releji za tiskana vezja PE ali Bistabilni releji Schrack Technik imajo 1 preklopni ali 1 zapiralni kontakt. Tuljava 3 do 48 V DC je lahko mono ali bistabilna.

Bistabilni releji se uporabljajo za industrijsko elektroniko, belo tehniko in v napravah na baterijo.

Releji RE: Dobre stvari so v majhnih paketih

Miniaturni releji za tiskana vezja RE imajo 1 zapiralni kontakt in tuljavo 5 do 48 V DC. Uporabljajo se za programirana krmiljenja, časovne releje, temperaturne regulatorje, vmesnike in belo tehniko.

Ozki releji pustijo prostor za druge stvari

Schrack Technik ozki releji za tiskana vezja SNR so široki samo 5 mm, kar vam privarčuje veliko prostora. Imajo 1 preklopni ali 1 zapiralni kontakt, za tok 6 A. Tuljava podpira 5 do 60 V DC. Uporabljajo se za krmiljenje ogrevalnih naprav, najožji stikalni člen, vmesniško tehniko, SPS in v I/O modulih.

Releji za tiskana vezja RY II

Tuljava podpira 5 do 60 V pri toku 8 A. RY II releji za tiskana vezja se najpogosteje uporabljajo za krmiljenje ogrevanja, časovnih relejev in stikalnih ur.

Releji za tiskana vezja RZ

Releji za tiskana vezja RZ imajo 1 preklopni in 1 zapiralni kontakt , tuljavo od 5 do 48 V DC in tok 12 ali 15 A. So univerzalno uporabni.

Toplo, vroče – Močnostni releji RT

Schrack Technik močnostni releji RT so na voljo z 1 ali 2 preklopnima ter zapiralnima kontaktoma ter 8, 12 ali 16A. Tuljava 5 do 110 V DC ali 24 do 230V AC. Uporablja se lahko za mono ali bistabilne operacije. Narejen je posebej za visoke temperature in je uporaben univerzalno.

Obstaja še več…

Za Schrack Technik MT releje so na voljo vtična podnožja s spajkalnimi priključki za tiskana vezja. Za močnostne releje RM so tudi na voljo vtična podnožja. Montiranje je mogoče z vzmetjo ali na DIN letev.