Schrack Technik d.o.o.
  • Nivojski nadzorni releji

    Zanesljiv nadzor nivoja polnjenja posod z električno prevodnimi tekočinami – enostavno z našimi nivojskimi nadzornimi releji.
Fazni nadzorni releji
Fazni nadzorni releji

Nadzor zaporedja faz, izpada faz in asimetrije: s Schrack Technik faznimi nadzornimi releji vam ni potrebno več skrbeti.

Tokovni nadzorni releji
Tokovni nadzorni releji

Ekstremna nihanja toka lahko povzročijo škodo na vaših sistemih in napravah.

Časovni releji
Časovni releji

Vklapljajte ali izklapljajte s časovnim zamikom s pomočjo Schrack Technik časovnimi releji.

Releji za tiskana vezja
Releji za tiskana vezja

Kontakti Schrack Technik relejev za tiskana vezja so narejeni iz materiala, ki je enostaven za spajkanje.

Merilni in nadzorni releji
Merilni in nadzorni releji

Optimalna zaščita za vaš sistem z merilnimi in nadzornimi releji od Schrack Technik.

S Schrack Technik nivojskimi nadzornimi releji je mogoče zanesljivo nadzorovati nivoje polnjenje posod z električno prevodnimi tekočinami. V kombinaciji s sondami zagotavljajo optimalni delovanje.

Serija 5

Individualno lahko nastavimo zakasnitev vklopa (med 0.5 s in 10 s) kot tudi zakasnitev izklopa (med 0.5 s in 10 s). Funkcije:

  • Črpanje gor – Ko pade nivo tekočine pod minimum, se začne nastavljeni interval zakasnitve vklopa. Po preteku intervala se izhodni rele preklopi v pozicijo vklopljen (sveti rumena LED). Ko se nivo tekočine ponovno dvigne nad maksimum sonde, se začne nastavljeni interval izklopne zakasnitve. Po preteku intervala se izhodni rele preklopi v pozicijo izklopljen (rumena LED ne sveti).
  • Črpanje dol – Ko se maksimalna sonda navlaži, se začne nastavljeni interval zakasnitve vklopa. Po preteku intervala se izhodni rele preklopi v pozicijo vklopljen (sveti rumena LED). Ko pade nivo tekočine pod minimum, se začne nastavljeni interval zakasnitve izklopa. Po preteku intervala se izhodni rele preklopi v pozicijo izklopljen (rumena LED ne sveti).

Serija 6

Za razliko od serije 5, serija 6 ni na voljo v in-line dizajnu. Na voljo je v industrijskem dizajnu je opremljena z dvema CO.

Uporaba:

  • Nadziranje nivoja polnjenja posod z električno prevodnimi tekočinami