Schrack Technik d.o.o.
  • Merilni in nadzorni releji

    Top tehnologija: zgodnje odkrivanje napak s strani merilnih in nadzornih relejev omogoča zanesljivo zaščito
Napetostni nadzorni releji
Napetostni nadzorni releji

Napetostni nadzorni releji Schrack Technik bodo pogumno branili vaš sistem pred prenapetostjo in podnapetostjo.

Termistorski nadzorni releji
Termistorski nadzorni releji

Termitorski nadzorni releji omogočajo nadzor nad temperaturo motornega navitja za najboljšo možno zaščito.

Nivojski nadzorni releji
Nivojski nadzorni releji

Določene zahteve potrebujejo točno določene rešitve: Nivojski nadzorni releji Schrack Technik ponujajo optimalno nadzor.

Fazni nadzorni releji
Fazni nadzorni releji

Nadzor zaporedja faz, izpada faz in asimetrije: s Schrack Technik faznimi nadzornimi releji vam ni potrebno več skrbeti.

Tokovni nadzorni releji
Tokovni nadzorni releji

Ekstremna nihanja toka lahko povzročijo škodo na vaših sistemih in napravah.

Merilni releji

Nemogoče je v celoti obvarovati električne sisteme pred napakami. Lahko pa minimaliziramo efekt, ki ga lahko imajo napake na sistem. V najslabšem primeru lahko napake povzročijo ustavitev ali poškodbe sistema. Da preprečimo škodo, je pomembno, da uporabimo merilne in nadzorne releje, ki konstantno pazijo na določene električne in fizične vrednosti. V idealni situaciji, če pride do napake, se merilni in nadzorni releji vklopijo ali izklopijo, ter pošljejo signal k nadzornim enotam in s tem preprečijo, da bi prišlo do večje škode na sistemu. Schrack Technik nudi celo paleto izdelkov, ki so primerni za različne namene uporabe. Naše rešitve za napetostne nadzorne releje (serija 5, serija 6), podnapetostne nadzorne releje (serija 5, serija 6), tokovne nadzorne releje (serija 5, serija 6), fazne nadzorne releje (serija 5, serija 6), termistorske nadzorne releje (serija 5, serija 6) in nivojske nadzorne releje (serija 5, serija 6) predstavljajo vrhunec tehnologije in nudijo maksimalno zaščito.