Schrack Technik d.o.o.
  • MC in MO odklopniki

Odklopnik MC in MO

Odklopnik MC120131--

Z odklopniki MC in MO povezuje Schrack že uveljavljeno z moderno tehnologijo. Odklopniki so preverjeni in inteligentna ter imajo sodobne komunikacijske funkcije.

Od 0,16 A do 6300 A ne pridobite samo popolno zaščito. S MC in MO obstaja generacija odklopnikov, ki je v zahvalo svoje modularnosti aplikativna na širok spekter naprav na področju distribucije električne energije.

Schrack odklopniki znižajo stroške, so fleksibilni za načrtovanje in enostavno jih je integrirati v celovite rešitve.

 

Komunikacija za nove priložnosti

Schrack odklopniki MC in MO odprejo s pomočjo svoje sposobnosti komunikacije nove priložnosti na področju distribucije električne energije in avtomatizacije. Odklopniki lahko zajamejo vse pomembne informacije, ki jih lahko tudi prikažejo ali pošljejo na  nadrejene sisteme. Tako se poveča preglednost sistema in skrajša odzivni čas na kritične situacije kot sta prenapetost in izpad faze. Tako lahko s ciljnimi ukrepi na primer preprečimo okvare sistema ali bolj skrbno načrtujemo vzdrževalne dejavnosti. S pomočjo boljšega delovanja sistema in naprav se poveča ter se preprečujejo drage prekinitve proizvodnje.

Naravno selektivno

Zaradi zasnove lahko Schrack odklopniki MC in MO dosežejo visoko naravno selektivnost. Ta omogoča enostavno in zanesljivo gradnjo omrežja.

Prednosti sistemov z odklopniki

  • Odklopniki lahko ščitijo, preklapljajo in odklapljajo.
  • Odklopijo se vedno tri-polno, dvo-fazno delovanje motorjev je izključeno.
  • V primeru nepravilnosti, ko se odklopniki odklopijo, si lahko za tem normalno nazaj vklopimo in uporabljamo.
  • Daljinski vklop in izklop je s primernim sporočanjem enostaven.

Izdelki v spletni trgovini

Odklopniki in ločilna stikala