Schrack Technik d.o.o.
  • Stikalne ure in temnilna stikala

Digitalne stikalne ure

Digitalne stikalne ure so na voljo z različnimi programi. Imamo digitalne stikalne ure s tedenskim, letnim, Astro, cikličnim in pulznim programom. Primerne so za vgradnjo na letev. Pri letnih stikalnih urah lahko nastavimo praznike in jih uporabimo za osvetlitev izložb ali delovanje šolskih zvoncev.

Digitalne stikalne ure v spletni trgovini

Mehanske stikalne ure

Programiranje mehanskih stikalnih ur pri Schrack Technik se izvaja preko stikalnih segmentov. Pri stikalnih urah z dnevnim programom lahko enostavno razberemo nastavljen preklopni čas in ga lahko tudi enostavno spremenimo. Obstajata dve različici mehanskih stikalnih ur: z (NiMH polnilna baterija) ali brez rezervnega napajanja.

Mehanske stikalne ure v spletni trgovini

Temnilna stikala

Schrack Technik temnilna stikala se prekljapljajo glede na nastavljene vrednosti lux. Z njihovo pomočjo lahko z razsvetljavo upravljamo energijsko varčno. Montaža je možna na DIN letev ali nadometno.

Temnilna stikala v spletni trgovini

Stikalna ura z Astro funkcijo

S pomočjo prednastavljenega izbora držav in mest, izračuna Astro stikalna ura čas sončnega zahoda in sončnega vzhoda za izbrano področje. S tem so vsi preklopni časi že prednastavljeni. Astro stikalna ura je primerna za uporabo pri upravljanju z javno razsvetljavo.

Astro stikalne ure v spletni trgovini