Schrack Technik d.o.o.

Schrack ponudbe - vse v enem

Ste prejeli našo ponudbo preko e-maila, v datoteki PDF ali direktno od vašega komercialista?

Vsako ponudbo, ki ste jo od nas prejeli, lahko najdete tudi v spletni trgovini. Najdete jih v "Moj uporabniški račun"  v razdelku "Moje ponudbe".

V ponudbi najdete seznam vseh posameznih izdelkov: za vse informacije o izdelku kliknite na šifro izdelka in preusmerjeni boste na našo spletno stran.

Dobavljivost izdelkov najdete v ponudbi sami. Če pa kliknete na šifro izdelka, si lahko podrobno dobavljivost ogledate tudi v naši spletni trgovini.

Privarčujte čas: naročite v dveh klikih

Če želite ponudbo naročiti direktno iz datoteke PDF, kliknite na gumb "Kupite zdaj!". Preusmerjeni boste v našo spletno trgovino.

Preusmerjeni boste na podstran, na kateri boste še enkrat lahko preverili vse podatke naročila.

Izbirate lahko med osebnim prevzemom izdelkov v eni izmed naših poslovalnic ali pa dostavi na želen naslov!

Prijavite se v našo spletno trgovino in znašli se boste na strani "Moj uporabniški račun". Na strani lahko najdete vse vaše ponudbe, naročila in račune. Kliknite na "Moje ponudbe" in odpre se vam seznam vseh ponudb.

Kliknite na številko ponudbe in odpre se vam seznam izdelkov v ponudbi. Na desni strani vas čaka gumb "Kupite zdaj". S klikom na ta gumb lahko ponudbo enostavno in hitro naročite.

To morate vedeti:

Do sedaj ste lahko naročili le veljavne ponudbe. Sedaj pa lahko ponovno naročite tudi vse vaše starejše ponudbe, ki jih imate v arhivu.

Veljavne ponudbe

  • Lahko naročite 1:1: 
    •  če niste spreminjali količine izdelkov
  • Če ste spremenili količino izdelkov: 
    • Če izdelka s ponudbe ne želite naročiti, v polje količina vnesite "0".
    • Ponudbo bo v tem primeru komercialist še enkrat pregledal in vam poslal potrdilo naročila.

Neveljavne ponudbe

  • Če želite naročiti ponudbo, ki ji je že potekel datum veljavnosti, jo bo še enkrat pregledal komercialist in vam poslal potrditev naročila.