Schrack Technik d.o.o.

Izjava o varstvu podatkov v skladu z uredbo GDPR

Izjava o varstvu podatkov v skladu z uredbo GDPR

1. Osebni podatki

Mi, podjetje Schrack Technik d.o.o. (kratko Schrack ali mi), zelo skrbno varujemo podatke in spoštujemo vašo zasebnost. Zbiramo, obdelujemo in uporabljamo vaše osebne podatke samo z vašim soglasjem ali če obstaja druga pravna podlaga za to v skladu z uredbo o varstvu osebnih podatkov GDPR in slovensko zakonodajo.

Osebni podatki se zbirajo samo v obsegu, ki je dejansko potreben za vzdrževanje našega poslovnega odnosa ali v obsegu za katerega ste nam jih predložili sami.

Osebni podatki so vsi podatki, ki so povezani s posamezno osebo: ime in priimek, naslov, e-poštni naslov in telefonska številka.

2. Dostop in izbris
Imate pravico, da kadar koli zahtevate vpogled v podatke, ki jih shranjujemo o vas, informacije o njihovem izvoru in prejemnikih, namena obdelave ter tudi pravico do popravka, prenosljivosti, ugovora, omejitve uporabe, blokiranja ali izbrisa netočnih in nezakonito obdelanih podatkov.

Če je prišlo do spremembe vaših osebnih podatkov, vas prosimo, da nam to sporočite.

Imate pravico, da kadar koli prekličete soglase za obdevalo vaših podatkov. Vaše zahteve za dostop, izbris ali druge povezane stvari lahko naslovite na kontaktne osebe navedene v 8. odstavku te izjave.

Če menite, da naša obdelava vaših osebnih podatkov krši zakonodajo o varstvu podatkov ali da so vaše pravice do varstva podatkov kršene na kakršen koli način, imate pravico vložiti pritožbo pri pristojnem nadzornem organu. V Sloveniji je to Informacijski pooblaščenec.

3. Zasebnost podatkov
Za zaščito vaših osebnih podatkov izvajamo ustrezne organizacijske in tehnične varnostne ukrepe. Ti previdnostni ukrepi se nanašajo zlasti na zaščito pred nepooblaščenim, nezakonitim in naključnim dostopom, obdelavo, izgubo, uporabo ali manipulacijo podatkov. Kljub vsem prizadevanjem, da konstantno vzdržujemo visoko stopnjo skrbnosti, ne moremo izključiti, da si lahko tretje osebe ogledajo ali uporabijo podatke, ki nam jih daste na voljo preko interneta.

Upoštevajte torej, da ne prevzemamo nikakršne odgovornosti za razkritje podatkov zaradi napak med prenosom podatkov, ki jih ne povzročimo mi in nepooblaščenim dostopom tretjih oseb (npr. napad hackerja na e-poštni račun ali telefon, prestrezanje faksa,...).

4. Uporaba podatkov
Obdelovali bomo podatke, ki so nam na voljo, za namene trženja, pošiljanje elektronskih reklamnih sporočil, pošiljanje pošte, izvajanja telefonskih klicev ter za druge namene za katere ste nam dali soglasje ali imamo za njih pravno podlago v splošni uredbi o varstvu osebnih podatkov (GDPR). Izjema je uporaba v statistične namene, če so razpoložljivi podatki anonimni.

5. Prenos podatkov tretjim osebam
Če želite dokončati naročilo, je morda potrebno ali zahtevano z zakonom, da se vaši podatki prenesejo na tretje osebe (npr. ponudnike storitev kot so dostavne službe itd.), sodišča ali javne organe. Prenos vaših podatkov bo potekal izključno v skladu z GDPR, zlasti za dokončanje naročila ali na podlagi vašega predhodnega soglasja.

Nekateri prejemniki vaših osebnih podatkov se nahajajo izven naše države ali tam obdelujejo vaše osebne podatke. Raven varstva podatkov v drugih državah ni nujno na enaki ravni kot ta, ki obstaja v Sloveniji. Vendar pa vaše osebne podatke prenašamo le v države, za katere je Komisija EU ugotovila, da imajo ustrezno raven varstva osebnih podatkov ali da izvajamo ukrepe, s katerimi zagotovimo, da imajo vsi prejemniki ustrezno raven varstva osebnih podatkov, z namenom katerih sklepamo standardne pogodbene klavzule (2010/87 / ES in / ali 2004/915 / ES).

6. Poročanje o incidentih
Prizadevamo si, da čim prej odkrijemo incidente, ki bi lahko kakor koli vplivali na varnost podatkov. V tem primeru vam bomo to takoj javili in če je potrebno tudi pristojnem organu.

7. Hramba podatkov
Podatke bomo shranjevali tako dolgo kot je potrebno za izpoljnjevanje pogodbenih obveznosti ali glede na zakonska določila.

8. Kontaktni podatki
Če imate vprašanja ali zahteve glede obdelave vaših osebnih podatkov, se obrnite na:

Schrack Technik d.o.o.
Pameče 175
2380 Slovenj Gradec

02 883 92 10
info(at)schrack.si
www.schrack.si

Lahko pa kontaktirate tudi odgovorno osebo za varnost podatkov: 

Jure Karpač j.karpac(at)schrack.si  

Upoštevajte, da lahko izjavo o varstvu podatkov kadar koli posodobimo. Zato vam priporočamo, da redno obiskujete to stran in preverite, ali smo našo izjavo posodobili.

Zadnja posodobitev: 23. 5. 2018
Slovenski tekst je prevod angleškega. Original je v nemškem jeziku.