>

Top teme

Fotovoltaika

Moduli, razsmerniki, montažni sistemi, prenapetostna zaščita, kabli, konektorji, orodje, otočni fotonapetostni sistemi, sestavljeni seti ter pribor za fotovoltaiko.

Informacije o izdelku: Fotovoltaika

Moč narave

Zemlja ima na razpolago velik potencial obnovljivih virov energije kot so sonce, voda, biomasa in geometrija. Z njihovo pomočjo lahko danes električni tok oz. toploto pridobivamo na okolje prijazen način. Vsi obnovljivi viri energije so po naših merilih neomejeni. Z življensko dobo več milijard let, je sonce naš najbolj obstojen vir energije.

S pomočjo sončnih elektrarn lahko ta neizčrpen in brezplačen vir energije optimalno izkoristimo. Fotonapetostna energija je segment, s katerim lahko dolgoročno proizvajamo okolju prijazno električno energijo in tako trajno prispevamo k varstvu okolja. Z dobro premišljenim prodajnim programom visoko kvalitetnih fotonapetostnih komponent z dolgo življensko dobo izpolnjujemo vse trenutne potrebe po okolju prijazni ampak tudi še vedno pregledni tehniki za vsakdanje življenje.

Povprašajte Vašega SCHRACK svetovalca po naših fotonapetostnih kompletih in posameznih komponentah. Uporabite naše znanje in izkušnje za postavitev posebej za Vas optimirane sončne elektrarne.