Schrack Design

Schrack Design vam nudi enostavno načrtovanje električnih razdelilnikov in omar po zahtevah novega standarda EN 61439.
Izdelke lahko potem enostavno tudi naročite in si natisnete
ter shranite dokumentacijo.

Električni razdelilniki in omare: enostavno načrtovanje

Programska oprema Schrack Design omogoča enostavno načrtovanje električnih razdelilnikov in omar po zahtevah standarda. Poleg izdelanih načrtov in izrisanih tokokrogov, lahko preverite segrevanje načrtovanega električnega razdelilnika ali omare po IEC TR 60890 in s tem izpolnite zahteve po EN 61439 (za razdelilnike do 630 A), ter si izdelate dokumentacijo z bazo podatkov v kateri je več kot 10.000 proizvodov.

  • Načrtovanje po EN 61439: V načrtovanem električnem razdeliniku ali omari preverite izgube po mednarodnem tehničnem poročilu IEC TR 60890 in s tem izpolnite zahteve iz standarda EN 61439 (vsak nov prenovljen električni razdelilnik ali omara morata biti skladna s tem standardom).
  • Dokumentacija za dokaz: Vsi bistveni podatki in informacije o projektu ter izbranih izdelkih, vključno z napisno tablico, so zbrani v enem dokumentu in natisljivi.
  • Enostavno naročanje: Vi izdelate končni načrt električnega razdelilnika ali omare, mi vam dobavimo izdelke Schrack - z enim klikom vstavite izbrane izdelke v košarico Schrack spletne trgovine.

Orodje za razdelilnike in omare: Schrack Design

Tukaj si lahko programsko opremo Schrack Design prenesete na računalnik. Za prenos oz inštalacijo programske opreme se morate prijaviti v spletno trgovino. Če še nimate dostopnih podatkov, se prosimo registrirajte.

Prenesi na računalnik

Vaše prednosti: Schrack Design

Schrack Design - Podpora pri vsakdanjem delu

Funkcije Schrack Design

1. Izbira izdelka

V bazi podatkov je več kot 10.000 izdelkov za gradnjo električnih razdelilnikov in omar. Pričnite z ohišjem in dodajajte vse sestavne dele iz naše ponudbe ali tudi po vaši izbiri. V seznamu izdelkov lahko prilagodite tudi število izdelkov.

2. Seznam izdelkov

S funkcijo seznam izdelkov lahko načrtujete enega ali več električnih razdelilnikov ali omar. Z nekaj kliki lahko dodate, zamenjate ali spremenite število izdelkov na seznamu in tudi vstavite že prej načrtovan električni razdelilnik ali omaro.

3. Čelni izgled

Simbol izdelka enostavno povlecite v risalno okno. Razporedite posamezne izdelke in oblikujte čelni izgled vašega električnega razdelilnika ali omare.

 

 

4. Vezalna shema

Za električni razdelilnik ali omaro si izdelajte eno ali več polno vezalno shemo. V risalno okno načrta enostavno povlecite simbol izdelka. Različne dodatne funkcije omogočajo strokovno načrtovanje. Na primer, izvode lahko spremenite ali v njih vstavite besedilo.

5. Izračun segrevanja

S klikom na "izračun segrevanja" preverite, če je načrt skladen z zahtevami standarda oziroma je treba prilagoditi sestavne dele. Prilagodite lahko tudi temperaturo okolja in način postavitve. S tem preverjanjem je zagotovljena skladnost s standardom EN 61439.

6. Tiskanje poročila po EN 61439

Z dvema klikoma si lahko natisnete poročilo po IEC TR 60890. V dokumentaciji se nahaja čelni izgled, načrt tokokrogov, seznam sestavnih delov in preverjanje po IEC 60890 + A1 (CLC/TR 60890). Na voljo je tudi nalepka za električni razdelilnik ali omaro.

7. Izvoz in shranjevanje

Dokumentacijo električnega razdelilnika in omare je treba po veljavni zakonodaji shraniti deset let. Z nekaj kliki lahko seznam izdelkov in dokumentacijo shranite ali tudi izvozite.

8. Naročanje sestavnih delov

Takoj, ko sta električni razdelilnik ali omara skladna s standardom in ste zaključili z načrtovanjem, lahko vse izdelke Schrack naročite preko spletne strani. S klikom na košarico se seznam izdelkov prestavi v vašo košarico v spletni trgovini.

Vprašajte našo podporo

Za dodatna vprašanja in podporo se lahko obrnete na vašega osebnega svetovalca, na voljo smo pa tudi preko e-mail naslova: digital(at)schrack.si.

Vaša vprašanja bomo obdelali v najkrajšem možnem času in vas kontaktirali.